Πάνω από 30.000 στο Ηράκλειο ενάντια στα νέα μέτρα

Άρθρο που δημοσιεύθηκε χθες, Σάββατο

Χθές το απόγευμα  ήμουν στην πλατεία Ελευθερίας  στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου σείστηκε το σύμπαν, από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί για τα νέα μέτρα.

Πραγματικά το Ηράκλειο τόσο κόσμο έχει να δει από τις συγκεντρώσεις  του Α.Παπανδρέου το ’’81  από ότι λένε οι παλιοί, αλλά και μια ομάδα μηχανικών που έκανε μια πρόχειρη ογκομέτρηση  έβγαζε αστρονομικό νούμερο των 30,000 ανθρώπων. Χωρίς κομματικές σημαίες, χωρίς κομματικούς  λόγους άνθρωποι κάθε ηλικίας ήρθαν να φωνάξουν ενάντια στον σύγχρονο κατακτητή,  ενάντια στην σύγχρονη αποικιοκρατία  του τραπεζικού συστήματος και τους διορισμένους υπαλλήλους της. Ένας από τους ομιλητές είπε ΄΄ είμαι εδώ γιατί αύριο, που ο γιός μου  θα  χρειάζεται διαβατήριο, για να πάει από το ένα μέρος της Ελλάδος στο άλλο,  θα με  ρωτήσει, εσύ πατέρα τι έκανες όταν όλα αυτά γινόταν εις βάρος μου ? Πρέπει να έχω έστω μια μικρή δικαιολογία…..’’

Αύριο που είναι η μεγάλη μέρα, εδώ στο Ηράκλειο οι πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχει λεωφορείο του ΚΤΕΛ και να μην έχει ναυλωθεί, από όλα τα χωρία του νομού, για την συγκέντρωση . Οι διοργανωτές των κινητοποιήσεων λένε ότι ο κόσμος στην αυριανή συγκέντρωση θα ξεπεράσει τις 50.000 νούμερο που δεν έχει δεί ποτέ η πλατεία Ελευθερίας . Ο Θεός να βάλει το χέρι του πατριώτες, γιατί η κλίμακα των αντιδράσεων του κόσμου, έχει εξαντλήσει τον ειρηνικό τρόπο εκδήλωσης .

kafeneio-gr.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *