ΠΑΣΕΓΕΣ: «Σαπουνόφουσκα» το κίνημα της πατάτας χωρίς τους Δήμους

Aν δεν μπουν οργανωμένα οι Δήμοι με καταναλωτικούς συνεταιρισμούς κλπ και μείνουν μόνοι οι παραγωγοί τότε το κίνημα της πατάτας,  «θα είναι μια σαπουνόφουσκα»  υποστηρίζει  ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τζανέτος Καραμίχας.

«Όχι δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά. Απλά δεν είναι κίνημα Καταγράφεται μια  διπλή ανάγκη, αυτή τη στιγμή, με αυτές τις πρωτοβουλίες, από την πλευρά των παραγωγών, όπου οι τιμές συμπιέζονται αφόρητα Και δεν είναι ότι οι τιμές μόνο που συμπιέζονται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια είναι ότι δεν πληρώνονται οι παραγωγοί από τους μεσάζοντες».

Για δε το μέλλον αυτής της ενέργειας, λέει:  «Εάν αυτή η ενέργεια αφεθεί μόνο σ αυτούς που πήραν αυτή την πρωτοβουλία –εννοώ από πλευράς παραγωγών – θα είναι μια σαπουνόφουσκα. Αν σ αυτή την πρωτοβουλία μπουν οργανωμένα και οι Δήμοι. Όχι δηλαδή να παίρνουν τηλέφωνο και λένε στείλε μου στη Παλλήνη πατάτες , αυτό δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Εννοώ να διαμορφώσουν ανά Δήμο  καταναλωτικό κίνημα, καταναλωτικό συνεταιρισμό, ούτως ώστε να γίνεται  οργανωμένα και συνεχώς, όχι περιστασιακά η όλη προσπάθεια».

Ανέφερε δε κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό, ότι δηλαδή το τελευταίο  έτος η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει ανοίξει 5 Super Market μέσα στην Αθήνα.

www.prionokordela.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “ΠΑΣΕΓΕΣ: «Σαπουνόφουσκα» το κίνημα της πατάτας χωρίς τους Δήμους”

  1. Τελικά, οτιδήποτε πάει να γίνει έξω από τις σφαίρες επιρροής κομμάτων και συνδικαλιστών, τρομάζει. Αμέσως πάνε να το χαρακτηρίσουν ως κακό, λάθος κλπ.

    Ουστ βρομόσκυλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *