Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στην κυβέρνηση της Ελλάδας: Για κάθε ένα άρθρο που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας Εφορίας

Νέο χτύπημα από τους Anonymous και πάλι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης http://www.ministryofjustice.gr. Για αρκετή ώρα στη διαδικτυακή διεύθυνση του υπουργείου εμφανιζόταν ένα μαύρο φόντo, μαζί με τα σήματα των Anonymous, καθώς και μια φωτογραφία του πιο διάσημου Έλληνα σκύλου που δεν είναι άλλος από τον γνωστό Κανέλο, παρέα με μία ομάδα κουκουλοφόρων, ενώ ακουγόταν ταυτόχρονα και το τραγούδι που βλέπετε στο παρακάτω video.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα μέσα στο μήνα, καθώς είχε προηγηθεί επίθεση στις 2 Φεβρουαρίου.

Χαρακτηριστικό του μηνύματος των Anonymous είναι ότι ζητάν να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να γίνουν εκλογές. Γνωρίζουν τα πάντα από την Ελλάδα και την κατάσταση που βρίσκονται οι Έλληνες και κυρήσουν cyberattacks “πόλεμο” (κυβερνοεπίθεση) κατά της “Κατοχική Κυβέρνηση της Ελλάδας” όπως αναφέρουν.

Σημαντικό δε, είναι η απειλή τους (για αρκετούς σωτηρία) ότι “Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας Εφορίας διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών”.

 

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το μήνυμα των Anonymous, οι ποίοι φένονται να μην παίζουν!!!

 

“Πολίτες της Ελλάδας, Είμαστε οι Anonymous.

Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνηση σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας. Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση.

Τους βλέπουμε να ψηφίζουν νόμους που σας αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.

Τους βλέπουμε καθώς παραδίδουν την χώρα στο ΔΝΤ και στους τραπεζίτες.

Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, για τις στρατιές των αστέγων, για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, για τους ανθρώπους που αφήσατε άνεργους και τώρα περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό.

Γνωρίζουμε ότι η χώρα σας ψήφισε το ACTA στην προσπάθεια σας να φιμώσετε και άλλο τους Έλληνες.

Γνωρίζουμε τα πάντα…

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει.

Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κυβέρνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον λαό.

Και για αυτό ακριβώς τον λόγο η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε.

Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που την δολοφόνησαν.

Μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, μπορείτε ακόμα και να συλλάβετε κάποιους από εμάς, στην προσπάθεια σας να μας φιμώσετε…

Αλλά για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε θα ξεπηδάνε άλλοι 3.  Δεν είμαστε 5 ούτε 10 ούτε 100. Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous.  Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν.

Κατοχική Κυβέρνηση της Ελλάδας, Αυτές τις μέρες πρόκειται να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Έλληνα. Ένα νομοσχέδιο που παραδίδει την χώρα ολοκληρωτικά σε κατοχή. Που θα φέρει την χώρα και τον λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση.

Δεν θα επιτρέψουμε να εξαθλιώσετε άλλο τον Ελληνικό λαό.

Απαιτούμε την άμεση παραίτησή σας, και την διενέργεια εκλογών.

Απαιτούμε να μην πληρωθεί ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους “φίλους” σας.

Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Ακόμα δεν έχετε δει την πλήρη οργή των Anonymous. Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας Εφορίας διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών.

Χρέη τα οποία φασιστικά τους επιβάλλατε να πληρώσουν. Μπορεί στις διαδηλώσεις των Ελλήνων να τους αντιμετωπίζετε με απίστευτη βία,  χτυπώντας ανεξέλεγκτα, αλλά το ιντερνετ είναι το δικό μας πεδίο. Και τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο. Είμαστε πολλοί και θα είμαστε σύντομοι.

Πολίτες της Ελλάδας, οι Anonymous τώρα πολεμάνε στο πλευρό σας…

Κυβέρνηση της Ελλάδας, να μας περιμένετε…”

 

www.xrimanews.gr

 

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στην κυβέρνηση της Ελλάδας: Για κάθε ένα άρθρο που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας Εφορίας”

  1. Τα παιδάκια μέσα από τη φυλακή χακεψαν τη σελίδα με ξόρκια, έχουν δυνάμεις jedai, Εγώ θα πρότεινα στους ανώνυμους να αρχίσουν τη μαζική διαγραφή χρεών και να μην καθυστερήσουν άλλο διότι θα ψηφίσουν οι Έλληνες πολίτικοι.
    Και μετά τις εφορίες και οι τράπεζες νομίζω πως δεν είναι κακή ιδέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *