Ξηλώνονται 100 υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης λόγω διαφθοράς

«Θα ξηλωθεί το πουλόβερ της διαφθοράς». Αυτή είναι η δέσμευση που έδωσε η υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας νωρίτερα σε δημοσιογράφους. Αναφερόμενη στην υπόθεση χρηματισμού υπαλλήλων της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων η κ. Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε την αντικατάσταση του συνόλου του προσωπικού της Διεύθυνσης, δηλαδή περίπου 100 υπαλλήλων.

Πάντως, εγείρεται θέμα με τη σχετική απόφαση όχι μόνο διότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αλλά και για τον λόγο ότι το συγκεκριμένο προσωπικό έχει  ειδικές γνώσεις πάνω στον αναπτυξιακό νόμο και στη νομοθεσία που διέπει την απορρόφηση των πόρων των διαρθρωτικών ταμείων της ΕΕ και η συνολική τους αντικατάσταση θα αφήσει «κενό» στην εφαρμογή της πολιτικής.

Θ. Κουκάκης

24h NewsRoom

3 σχόλια σχετικά με το “Ξηλώνονται 100 υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης λόγω διαφθοράς”

  1. Θετικό το πρώτο βήμα της Διαμαντοπούλου τώρα που έρθουν εκλογές ο λαός θα ξηλώσει και τους 300 της βουλής φτάνει να μην τον πάρει ο ύπνος…
     

    1. Έλα μωρέ, έτυχε. Σαν τον Ξηρό, που έσκασε η βόμβα στα χέρια του.

      Δηλαδή σήμερα μάθαμε ότι υπήρχε διαφθορά στο ελληνικό δημόσιο;

       

  2. Για αυτό είπα begar, μια καλή αρχή η στάχτη στα ματιά μας τελείωσε τα 300 αρχή κλεφτόπουλα με τους αυλικούς κουμπάρους κ.τ.λ. που είναι από τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού… Θα τους πάρει ο διάολος τη μάνα και τον πατέρα που τα έκανε φτάνει ο λαός να σκεφτεί με την βάση την οικονομική του κατάσταση.
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *