Μας καταντήσανε ΜΕΞΙΚΟ!!

Το πείραμα τού Μεξικού πού ξεκίνησε το 1980 πέτυχε και καλά κρατεί, ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΗΜΟ TO ΜΕΞΙΚΟ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, τού δανείζουν συνέχεια!!!

Τι καλοί άνθρωποι ρε παιδί μου και αυτούς τούς σωζουνε οι Τραπεζίτες 30 χρόνια τώρα!!!! Ακριβώς όπως άρχισαν να κάνουν και σε μας!!! Όταν δεν μπορεί να πληρώσει το Μεξικό τα λήγοντα Κρατικά ομόλογα, αμέσως τού δανείζουν ξανά και ξανά και το «σώζουν»!!!

Μετά οι Κυβερνώντες εισπράττουν με βαρειά φορολογία τόν ιδρώτα τού Μεξικάνικου λαού για να πληρώσουν τούς τόκους!!! Σας θυμίζει μήπως κάτι αυτό;;Το 80-85% των Μεξικάνων ζούν στό όριο ή κάτω από το όριο της φτώχειας και όλα πάνε καλά για τούς Αμερικάνους πού ορίζουν τα πετρέλαια, τίς βιομηχανίες και την Κυβέρνηση τού Μεξικού!!!!!!!

Φαντασθείτε, μιά χώρα σαν το Μεξικό, με πετρέλαια, με Τουρισμό, κολλημένη δίπλα στην μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου τις ΗΠΑ, με δικό του νόμισμα, να μήν μπορεί να πάρει τα πάνω του 30 χρόνια τώρα!!! Φαντασθείτε τι θα πάθουμε εμείς με το ληστρικό Ευρώ!!! Το Μεξικό έβαλε μέσα το ΔΝΤ το 1980 και αυτό… ακόμη δέν λέει να φύγει!!

Παραμένει εκεί και πίνει το αίμα τών Hombreς εκεί στό ωραίο και φτηνό Mexico!!!! Φαντασθήτε τι θα απογίνουμε εμείς οι ξεβράκωτοι τσολιάδες, πού το χρέος μας είναι πολύ μεγαλύτερο απ’αυτό τού Μεξικού!!

Τώρα δε, με τον Τραπεζίτη Παπαδήμο, τον γαλουχημένο αυτόν άνθρωπο από τούς Διεθνείς τοκογλύφους δανειστές μας, ζήτω πού καήκαμε!!! Adios amigos!!!!

ΠΗΓΗ: ksipnistere

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *