Μήνυμα αναγνώστη: Ή αυτοί είναι απατεώνες, ή εμείς είμαστε πολύ….ζώα! (ζητώ συγνώμη από τα ζώα)

Τα τελευταία 2 χρόνια, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχασαν τη δουλειά τους.Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Τα χαράτσια και η αφαίμαξη του πολίτη, δίνουν και παίρνουν.

Οι μισθοί και οι συντάξεις κουτσουρεύτηκαν και θα ξανακουτσουρευτούν, οι Γερμανοί πολιτικοί μας βάζουν όρους και αλωνίζουν στη χώρα μας, ένας πρωθυπουργός που δεν εκλέχτηκε από πουθενά, χωρίς ούτε 1 ψήφο Έλληνα πολίτη υπέγραψε δάνεια, μέτρα και χαράτσια που εγγυώνται ότι θα ζούμε σαν φτωχαδάκια για πολλά χρόνια, οι συγκοινωνίες υπολειτουργούν, τα φανάρια πλέον επίσης, η εγκληματικότητα καλπάζει, οι δημόσιες υπηρεσίες γεμάτες κόσμο και αλαλούμ, όποιον Δημόσιο Τομέα (Υγεία, Παιδεία κλπ) κι αν σκεφτείς πάει κατά δ……., οι πολιτικοί άλλα λένε τη μία μέρα κι άλλα την άλλη, οι μεταγραφές και οι αλλαγές ιδεολογίας σε χρόνο dt, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κοιτάζει άπραγος, κι όλα αυτά σαν ένα μικρό δείγμα ότι όλα γίνονται για το καλό μας!!

Και παρόλα αυτά, είναι δυνατόν να υπάρχει ένα 40% των ερωτηθέντων σε δημοσκοπήσεις που εμπιστεύεται ακόμα το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ??? Είμαστε καλά??? Υπάρχει στοιχειώδης νοημοσύνη πια στο μυαλό του Έλληνα ψηφοφόρου?? Είναι απάτη τελικά οι δημοσκοπήσεις ή εμείς είμαστε εντελώς ζώα?? Συγνώμη κιόλας!!

Αναγνώστης

tro-ma-ktiko.blogspot.com

3 σχόλια σχετικά με το “Μήνυμα αναγνώστη: Ή αυτοί είναι απατεώνες, ή εμείς είμαστε πολύ….ζώα! (ζητώ συγνώμη από τα ζώα)”

  1. Αγαπητέ αναγνώστη μην παίζεις το παιχνίδι των ΜΜΕ. Δεν υπάρχει το 40%. Μη σου πω ούτε το μισό δεν υπάρχει. Σε κάνουν να πιστεύεις πως υπάρχει ώστε να συνταχτείς, γιατί μας πιάνει να πηγαίνουμε με το μέρος των “νικητών” τρομάρα μας. Αν δεν πιστέψεις πως κάτι θα αλλάξει άστο… μην κουραστείς να πας καθόλου να ψηφίσεις. Όλα ξεκινούν από την πίστη.

  2. Αγαπητέ αναγνώστη, επίσης υπάρχει και ένα 40%, σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις, το οποίο αντιστοιχεί στην αποχή και στα άκυρα- λευκά τα οποία ως γνωστό δεν προσμεττρώνται στα έγκυρα ψηφοδέλτια.
    Αν αυτό το 40% καταλάβει ότι το μνημόνιο δεν ειναι μονόδρομος, επιλέξει να σπάσει τη σιωπή του και ψηφίσει αντιμνημονιακά κόμματα ( από άκρα δεξιά ώς άκρα αριστερά ) τα οποία και βέβαια υπάρχουν, τότε το ποσοστό των δύο κομμάτων που αναφέρεις δεν θα υπερβαίνει αθροιστικά το 25%.
     
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *