“Κούρεψε” το δάνειο του ο Γ. Ραγκούσης με κέρδος 56.000 ευρώ”

Για ευνοϊκή μεταχείριση γίνεται λόγος από κάποιους καθώς ενώ όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο, το δάνειο εγκρίθηκε κατά την περίοδο που ο κ. Ραγκούσης ήταν βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Ο υπουργός κινήθηκε όπως κάθε τρίτεκνος. Το δάνειο για την ανέγερση κατοικίας όπως λέγεται ήταν ύψους 145.000 ευρώ και “βγήκε” στο όνομα της συζύγου του. Το δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας ζητήθηκε το 2007 και εγκρίθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου και ενώ ο κ. Ραγκούσης ήταν ήδη βουλευτής.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” φέρεται να έχει πληρώσει δόσεις 3.870 ευρώ ενώ εξόφλησε το υπόλοιπο ποσό εφάπαξ τυγχάνοντας έκπτωσης 40% ως τρίτεκνος. Είχε ένα κέρδος περίπου 56.000 ευρώ δηλαδή.

Ο υπουργός μιλάει για δήθεν αποκάλυψη για ένα θέμα στο οποίο όλα έγιναν με απόλυτα νόμιμο τρόπο και αφορά σε ένα δάνειο που έλαβε μήνες πριν γίνει βουλευτής και όπως λέει σε μια εποχή που δεν περνούσε καν από το μυαλό του ότι θα αναλάμβανε λίγους μήνες μετά τα καθήκοντα που ανέλαβε.

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *