Κορυφαίοι στο ΠΑΣΟΚ σκέφτονται να μην είναι καν υποψήφιοι βουλευτές!

Λίγα 24ωρα μετά τα όσα διαδραματίσθηκαν εντός και εκτός κοινοβουλίου και με τις δημοσκοπήσεις, κρυφές και φανερές, να δείχνουν καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ σε πολλές μεγάλες περιφέρειες, ο προβληματισμός είναι μεγάλος στο μέχρι πρότινος κυβερνών κόμμα.

Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Α και Β Αθηνών και στην Α και Β Θεσσαλονίκης ξέρουν πολύ καλά ότι ή δεν θα επανεκλεγούν, ή ακόμα και αν εκλεγούν αυτό θα γίνει οριακά.

Πολλοί από αυτούς εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην κατέβουν υποψήφιοι και να απέχουν για ένα διάστημα με το πολιτικό σκηνικό και τον χάρτη να αλλάζει δραματικά, αναφέρει χαρακτηριστικά το newsit.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, μεταξύ αυτών των στελεχών είναι και η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία δέχεται εισηγήσεις να μην είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές και να μείνει ένα διάστημα εκτός κοινοβουλίου.

Αν τελικά συμβεί αυτό, από την πλευρά της υπουργού Παιδείας η κίνηση αυτή θα είναι συμβολική, αφού πηγές κοντά στην υπουργό λένε ότι μετά και τις τελευταίες εξελίξεις είναι σφόδρα προβληματισμένη και απογοητευμένη για το πως διαμορφώνεται το πολιτικό σύστημα.

Η σκέψη να μείνει εκτός κοινοβουλίου η κα Διαμαντοπούλου για ένα διάστημα εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην ανασυγκρότηση και ανασύνταξη των δυνάμεων μετά και την φθορά που έχει έρθει λόγω και των δραματικών εξελίξεων τα τελευταία 2 χρόνια. Άλλωστε συνεργάτες της θυμίζουν ότι και στο παρελθόν για αρκετά χρόνια έμεινε εκτός της εθνικής πολιτική σκηνής (επίτροπος στις Βρυξέλλες).

Αν τελικά κάποια από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποφασίσουν όντως να μην κατέβουν στις εκλογές μιλάμε για δομικές αλλαγές τόσο στο πολιτικό σύστημα όσο και στο σύστημα ΠΑΣΟΚ.

www.tsantiri.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Κορυφαίοι στο ΠΑΣΟΚ σκέφτονται να μην είναι καν υποψήφιοι βουλευτές!”

  1. Εκεί , εκεί , στη γάμα εθνική 
    μαζί με  Κουτσίκου 
    και τον Καραμανλή ! 

    Έτσι Αννούλα ΤΟΥΣ ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *