Καταργούνται οι εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη – Πώς το δικαιολόγησαν;

Τελευταία ενημέρωση την 14 Μαρ 2012 — 19:54

Αν το μυαλό σας πάει στα επεισόδια και τις διαμαρτυρίες, ακόμα και τα γιαουρτώματα πολιτικών, κάνετε λάθος. Τουλάχιστον… σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου.

Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, μιλώντας για την απόφασή του να καταργήσει τις εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις του δήμου -μια απόφαση που θα έχει «μόνιμο πλέον χαρακτήρα» – είπε ότι:
«Επί χρόνια μένουμε στον τύπο των παρελάσεων, χάνοντας την ουσία των ιστορικών γεγονότων. Η οφειλόμενη τιμή δεν είναι στα παρόντα πρόσωπα, αλλά στα ιστορικά γεγονότα και τους πρωταγωνιστές τους… Η θέση των “επισήμων” είναι ανάμεσα στον κόσμο από τον οποίο προέρχονται. Για να έχουν την ίδια εικόνα και να μοιράζονται τα ίδια αισθήματα. Είναι ένας πολύ χρήσιμος και αναγκαίος συμβολισμός. Εμείς, καταργούμε οριστικά τις εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις και παίρνουμε τη θέση μας δίπλα στους πολίτες»…

Δεν είναι δηλαδή ότι φοβούνται τα επεισόδια στην παρέλαση αλλά… μη χαθεί η ουσία των παρελάσεων. Αυτό δηλώνουν…

Η απόφαση θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου για όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου.

www.newsit.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Καταργούνται οι εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη – Πώς το δικαιολόγησαν;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.