Θαν. Παπαδόπουλος: Τράπεζα έδωσε… καταναλωτικό δάνειο 350.000 ευρώ!

Τεράστιες ευθύνες στις Τράπεζες για την υπερχρέωση χιλιάδων νοικοκυριών σ’ όλη τη χώρα καταλόγισε ο βουλευτής Αχαίας του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Παπαδόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στον “Αντέννα Πάτρας 105,3”. Ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι οι Τράπεζες μοιράζοντας αφειδώς και χωρίς ενδελεχή έλεγχο δάνεια οδήγησαν τα πράγματα στη σημερινή κατάσταση, όπου εκατομμύρια συμπολίτες, εξαιτίας της βαριάς οικονομικής κρίσης και της αχαλίνωτης ανεργίας αδυνατούν αντικειμενικά να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

“Υπήρξε περίπτωση που Τράπεζα διέθεσε… καταναλωτικό δάνειο ύψους 350.000 ευρώ”, τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίος, ως γνωστόν, πρωτοστατεί στο “Κίνημα” των βουλευτών για το “κούρεμα” κατά 30% των κεφαλαίων όλων των δανείων, των δημοσίων και ιδιωτικών Τραπεζών, όπως άλλωστε συνέβη πρόσφατα στην Ισλανδία. Όπως υπενθύμισε, από την νέα δανειακή σύμβαση οι Τράπεζες θα απορροφήσουν 50 δις ευρώ για την ανακεφαλοποίηση τους, κατά συνέπεια μπορούν να “απαντήσουν” με μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα και ανακούφισης των δανειοληπτών.

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε, επίσης, ότι σήμερα ομάδα βουλευτών πρόκειται να καταλήξει σε μια νέα πρωτοβουλία, με στόχο την μείωση των τιμών στο καλάθι της νοικοκυράς.

www.thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *