Η Σκύλλα πέθανε! Ζήτω η Χάρυβδις.

Σήμερα θα σας γράψω συνοπτικά (αλλά ελπίζω ευσύνοπτα), διότι χθες

διαδήλωνα και με ψέκασαν  σαν ζωίφιο, όπως ψέκασαν σαν ζωίφια χιλιάδες    Έλληνες δια χειρών μπάτσων ο κ. Παπαδήμος

ο κ. Παπανδρέου, ο Μπενύτο, ο κ. Σαμαράς , ο Κωλοτούμπας κι όλα τα καλά παιδιά της Μαφίας και της Ομερτά των Ναιναίκων.

Χθες το Κοινοβούλιο βρέθηκε σε καταστάση πολιορκίας , σε σοβαρή δυσαρμονία με τον λαό γύρω του. Μέσα στο Κοινοβούλιο «ελεύθεροι πολιορκημένοι» όσοι άκουγαν τον λαό και ψήφιζαν « όχι» , προσκυνημένοι όσοι ψήφιζαν «ναι».

Σήμερα βρισκόμαστε ήδη στην επόμενη μέρα μιας τραγωδίας από καιρό- μεθοδευμένης  απ΄ όταν ο Παπανδρέου σκλάβωσε τη χώρα με το Μνημόνιο 1.Το Μνημόνιο 2 που το «νομιμοποιεί» με τη χθεσινή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δεν το νομιμοποιεί καθόλου.

Διότι η ετερόκλητη αυτή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι το αποτέλεσμα του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε όταν δόθηκε εντολή στον κ. Παπαδήμο να σχηματίσει κυβέρνηση ερήμην της λαικής θέλησης έτσι όπως αυτή είχε αποτυπωθεί στις τελευταίες εκλογές.

Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι παράνομη.

Οι « νόμοι» που εισηγούνται οι Υπουργοί της κυβέρνησης και ψηφίζουν ή ναι-μεν-αλλά-(δεν) ψηφίζουν οι βουλευτές του ερμαφρόδιτου ( τραβεστί αν προτιμάτε) μνημονιακού μπλοκ , είναι παράνομοι.

Η Ελλάδα είναι υπό Κατοχην απ΄τη στιγμή που, επίσης αντισυνταγματικά, ψηφίστηκε από λιγώτερους των 180 βουλευτές το Μνήμονιο 1.

Από σήμερα η Κατοχή αυτή είναι «νομιμοποιήμενη» από ευρύτερο μεν φάσμα πολιτικών δυνάμεων (με τη συμμετοχή των Σαμαροκαρατζαφέρηδων) αλλά « απονομιμοποιημένη» από τον λαό.Κι αυτό χθες έγινε φανερό.

Από σήμερα ο αγώνας εναντίον αυτής της Κατοχικής κυβέρνησης θα γίνει τοις πράγμασι «ανένδοτός».

Κι ο αγώνας αυτός θα διευρυνθεί. Όχι μόνον στην Ελλάδα.Χθες συγκλονίστηκε από ογκώδεις διαδηλώσεις όλη η Πορτογαλία.

Το θανατηφόρο, θανάσιμο και ψευδέστατο δίλλημα πτώχευση του λαού ή  χρεωκοπία του κράτους , ενώ έχει δείξει το πραγματικό του πρόσωπο από καιρό, στο εξής θα φανερώσει ( με νέα ακόμα πιο επώδυνα κι εν το άμα πιο καταστροφικά  μέτρα ) το ίδιο το πρόσωπο της Μέδουσας : θα πετρώσει τη χώρα. Με ταφόπλακες.

Η Ελλάδα , χωρίς ο λαός της να φταίει , βιώνει μια ήττα σαν να  έχασε πόλεμο.

Αυτό σημαίνει εσωτερικό πόλεμο. Ταξικο πόλεμο εναντίον εκείνων που μας έφεραν ώς εδώ (μάλιστα συνεχίζοντας οι ίδιοι να πλουτίζουν).

 

Χθες οι Γερμανοί με την πολιτική τους καθώς και οι Ελληνες συνεργάτες τους έκαψαν για μιαν ακόμα φορά την Αθήνα…

Υ.Γ. Εν τέλει δεν έγραψα συνοπτικά –ώρα 11.00 χθες το βράδυ, όσο γράφονταν αυτές οι γραμμές: το έργο που άρχισαν νωρίς το απόγευμα οι δυνάμεις του κράτους , χτυπώντας απρόκλητα ειρηνικούς διαδηλωτές μπροστά απ’τη Βουλή, συνέχισαν οι δυνάμεις του παρακράτους και των «γνωστών αγνώστων» πυρπολώντας την πόλη σε μια ακόμα προσπάθεια να «κάψουν» μαζί της και τη μεγαλειώδη κινητοποίηση του λαού…

 

www.enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *