Επιτέλους ο Αρχιεπίσκοπος είπε τη μεγάλη αλήθεια!!! Επιτέλους !

Αρχιεπίσκοπος: “Όπως κόβονται οι μισθοί, να κουρέψουν και οι τράπεζες τα χρέη των Ελλήνων” !!!!

Έκκληση στον Γ. Προβόπουλο να παρέμβει όσο είναι δυνατόν προς τις ελληνικές τράπεζες, με την ιδιότητά του ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, για να διευκολύνει τους χιλιάδες Έλληνες που είναι εγκλωβισμένοι με υπέρογκα -με δεδομένη τη σημερινή οικονομική τους κατάσταση – δάνεια έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο κ. Ιερώνυμος σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας στην Αρχαιολογική Εταιρεία ζήτησε από τον κ. Προβόπουλο να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να επιμηκυνθούν και να αποπληρωθούν τα δάνεια του κόσμου, χωρίς να υπάρξουν και άλλες επιβαρύνσεις στον κόσμο “που δεν αντέχει άλλο”, όπως είπε χαρακτηριστικά.
“Ας γίνει ότι είναι δυνατόν για να επιμηκυνθούν αυτά τα δάνεια και να μπορεί ο κόσμος να τα αποπληρώσει” τόνισε, ζητώντας από τις τράπεζες “να μην πάρουν τα σπίτια του κόσμου”.
“Όπως κόβονται οι μισθοί και περικόπτονται τα εισοδήματα των ανθρώπων να κουρέψουν και οι τράπεζες τα χρέη των Ελλήνων” είπε ο Αρχιεπίσκοπος ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

7 σχόλια σχετικά με το “Επιτέλους ο Αρχιεπίσκοπος είπε τη μεγάλη αλήθεια!!! Επιτέλους !”

 1. Ωχ ωχ!

  Τι έχει να ακούσει τώρα ο Αρχιεισκοπος!

  Θα του ορμήξουν οι τσογλανοπαπαγάλοι των ΜΜΕ και θα τον κάνουν δέκα οκές, που έλεγε η γιαγιά μου.

 2. Η εκλησία δεν έχει περίπου το 60% των μετοχών στην Εθνική τράπεζα ή λέω μπούρδες ; Η τελοσπάντων πόσες έχει ;
  Μήπως ούτως η άλλως πρόκειται να γίνει το κούρεμα και μας το παίζει τσάμπα μάγκας , ώστε να το παίξει και γεναιόδωρος μετά ; Λέω ……
   

    1. Δε λες μπούρδες φίλε Άρη. Απλά έκανες λάθος εκτίμηση εν βρασμώ ψυχής! Ουδείς γνωρίζει τα πάντα, και όποιος πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα είναι βλάκας! Το κούρεμα έρχεται έτσι κι αλλιώς -τα έχουμε πει εδώ και πολλούς μήνες-, διότι ΚΑΙ οι τρίτες εξουσίες της χώρας έχουν συμμετοχή στο σημερινό χάλι της χώρας. Η γνωστή διαπλοκή. Φοβούμενοι λοιπόν ότι θα γίνει μπαμ και θα τους πάρουν τα σκάγια, αρχίζουν να κελαηδάνε την αλήθεια ….

     1. Τα σέβη μου φίλε .
      Ναί είναι αλήθεια και το εν βρασμώ και η εκτίμησή σου με καλύπτει απολύτως.

      Πάρε και ένα χαμογελάκι !

      🙂 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *