Δεύτερη αναβολή των συζητήσεων συγχώνευσης Alpha-Eurobank…

Τελευταία ενημέρωση την 04 Νοέ 2011 — 18:30

Την δεύτερη αναβολή της συζήτησης και λήψης απόφασης της συγχώνευσης της Eurobank µε την Alpha Τράπεζα μέχρι τις 15 Νοεµβρίου 2011, αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων της Eurobank, που συνεδρίασε σήµερα µε απαρτία 57% του καταβεβληµένου µετοχικού κεφαλαίου. Η…
αναβολή αυτή αποφασίστηκε μη απαρτίας στην έκτακτη γενική συνέλευση της Alpha Τράπεζας, η οποία επρόκειτο να εγκρίνει τη συγχώνευση.

Στη νέα συνεδρίαση της 15ης Νοεµβρίου 2011, δικαιούνται να συµµετάσχουν και να ψηφίσουν όλοι οι µέτοχοι που είχαν το δικαίωµα αυτό και στη συνεδρίαση της 4ης Νοεµβρίου 2011, δηλαδή όσοι εµφανίζονταν ως µέτοχοι κοινών µετοχών της Eurobank κατά τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011. Μετά την ολοκλήρωση των γενικών συνελεύσεων θα απομένει μόνον η διαδικασία έγκρισης από τις αρμόδιες κρατικές και ρυθμιστικές αρχές που σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών των δύο τραπεζών δεν αναμένεται να απαιτήσει περισσότερο από μερικές εβδομάδες.

Με την καταχώρηση στο Μητρώο που εκτιμάται ότι θα έχει γίνει έως τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, η Alpha Eurobank θα λειτουργεί ως ένας ενιαίος οργανισμός.

Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.