Δελτίο τύπου για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ – Eurostat που καταδεικνύουν την κατάρρευση της οικονομίας.

Το κοινό Δελτίο Τύπου ΕΛΣΤΑΤ-EUROSTAT αναδεικνύει το αδιέξοδο της Ελληνικής Οικονομίας και την απόλυτη αναποτελεσματικότητα του μνημονίου. Οι πολίτες έχασαν πάνω από το 25% των εισοδημάτων τους μεσοσταθμικά και βέβαια πάνω από 1.000.000 έχασαν την δουλειά τους. Παρά τις περικοπές οι δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης μειώθηκαν μόνο κατά 0,1% του ΑΕΠ! Άρα οι σπατάλες συνεχίζονται από τους συγκυβερνώντες. Οι συνταξιούχοι απειλούνται από την απώλεια των 12 δις που χάθηκαν με το κούρεμα του χρέους αλλά δεν ανακεφαλαιοποιήθηκαν όπως έγινε για τις τράπεζες. Το έλλειμμα είναι καρφωμένο πάνω από το 9% και το χρέος ακόμα πάνω από όσο ήταν το 2008. Το χρέος  εκτοξεύτηκε στο 165,3% από 113% που ήταν το 2008.

Αριθμοί της Ελληνικής Οικονομίας και πολιτικοί των συγκυβερνώντων οδηγούν χωρίς ντροπή την χώρα σε καταστροφή, μετά τις υπογραφές της εθνικής ταπείνωσης. Η χαμένη ελπίδα έγινε οργή για τιμωρία των υπευθύνων. Και  ακόμα μεγαλύτερη γίνεται η οργή όταν ακούγονται παροχές και υποσχέσεις αντί αλήθειες για το τι έχει συμφωνηθεί για τον Ιούνιο. Βενιζέλος και Σαμαράς αρνούνται να ξεκαθαρίσουν τι θα είναι τα 10,5 δις μέτρων μέχρι το 2014 και ακόμα αρνούνται να πουν πως σκέπτονται να γεφυρώσουν το έλλειμμα που προκαλεί η μείωση εσόδων  το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Είναι προφανές ότι οι πρωταγωνιστές της αποτυχίας δεν έβαλαν μυαλό ούτε μπορούν να αλλάξουν νοοτροπία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Δελτίο τύπου για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ – Eurostat που καταδεικνύουν την κατάρρευση της οικονομίας.”

 1. Tα λεω εδω και 2 χρονια αλλα λιγοι με ακουσανε …
  http://www.youtube.com/watch?v=YMNB-VzYtks
   
   
  Οι πρωταγωνιστες δεν αλλαζουν νοοτροπια γιατι θελουν να συνεχισουν να στηριζουν την υπαρξη τους σε πελατειακες σχεσεις αδιαφορωντας για το συνολο του πληθυσμου της χωρας.
   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *