Βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες μόνο με το ..Ε9

Τελευταία ενημέρωση την 21 Μαρ 2012 — 12:08

Ωραία καινοτομία του Πάνου Καμμένου! Την επικροτούμε.

Δείτε πώς μπορείτε να καταθέσετε υποψηφιότητα

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανοίγουν τις τελικές διαδικασίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα ψηφοδέλτια τους. Ο κάθε ανεξάρτητος Έλληνας που δεν θέλει να βλέπει την ΕΛΛΑΔΑ μας υποταγμένη και θέλει πιό ενεργά να δώσει τον αγώνα του και μέσα από μιά Βουλή απαλλαγμένη από μνημονιακούς εκπροσώπους ενός επικίνδυνου πολιτικού συστήματος, μπορεί να καταθέσει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

1.Βιογραφικό

2.Ποινικό Μητρώο (Μπορεί να ακολουθήσει μέσα σε 5 μέρες συμπληρωματικά)

Επίσης πρέπει να δημοσιοποίησει το Ε9 του στην ιστοσελίδα www.anexartitoiellines.gr. (αυτή τη στιγμή είναι υπό κατασκευή)

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνεται είτε προσωπικά είτε με συστημένη επιστολή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος Λεωφ. Συγγρού 196 – Αθήνα.

Επίσης μπορεί να γίνει με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Ειδικά για την περιοχή Αττικής (Α’ Αθήνας,Β’ Αθήνας,Α’ Πειραία,Β’ Πειραιά,Περιφέρεια Αττικής) και τα νησια του Νομού Κυκλάδων,τις υποψηφιότητες με τα απαιτούμενα έγγραφα θα δεχθεί προσωπικά ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και βουλευτές του κόμματος, το Σάββατο 24 Μαρτίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, Λεωφ.Συγγρού 196.

taxalia.blogspot.com

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες μόνο με το ..Ε9”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.