Α. Τσίπρας – “Μια χώρα με μισθούς 400 ευρώ δεν είναι χώρα της Ευρώπης αλλά της Αφρικής”

“Σε λίγο δεν θα τους φτάνει να ζητήσουν τις υπογραφές των πολιτικών αρχηγών όλων των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδας. Σε λίγο θα μας ζητήσουν να υπογράψουν όλοι οι συνταξιούχοι δήλωση μετάνοιας ότι δέχονται να φτάσει η σύνταξή τους στα 200 ευρώ!” είπε ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τις απαιτήσεις για πρόσθετες εγγυήσεις ότι η εφαρμογή του μνημονίου θα προχωρήσει απαρεγκλίτως ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών.

“Η μόνη υπογραφή θα είναι να ξηλώσουμε αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα γιατί οδηγούν στη διάλυση και στην καταστροφή” δήλωσε ο κ. Τσίπρας στη ΝΕΤ, επισημαίνοντας ότι η έξοδος από το ευρώ ουδέποτε υπήρξε επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι με κάθε πακέτο μέτρων “η έξοδος από το ευρώ έρχεται πιο κοντά ως αναπόφευκτη επιλογή”.

“Μια χώρα με μισθούς 400 ευρώ δεν μπορεί να είναι χώρα της Ευρώπης αλλά της Αφρικής. Απομακρύνεται η Ελλάδα από την Ευρώπη και πάει προς Λιβύη και Αίγυπτο”, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι “υπάρχουν πολιτικοί και πολιτικές δυνάμεις που αποδέχονται τους εκβιασμούς διότι πιστεύουν ότι υπάρχουν πολίτες που θα φτάσουν εκβιαζόμενοι στις κάλπες” και εκτίμησε ότι πριν τις εκλογές το δίλημμα που θα θέσουν στους πολίτες θα είναι “μην ψηφίζεις αριστερά για να σωθεί η χώρα”.

www.greekmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *