Αποκάλυψη. Οι βουλευτές συνεχίζουν να νομοθετούν για πάρτη τους

Τελευταία ενημέρωση την 13 Μαρ 2012 — 13:28

Ντροπολογία  στη  Βουλή για να βολευτούν, οι βουλευτές καθηγητές Πανεπιστημίου

Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες βουλευτές ψηφίζουν μια σειρά επώδυνων διατάξεων για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, φροντίζουν να περνούν φωτογραφικές τροπολογίες όπου τακτοποιούν…τα του οίκου τους.

Έκπληξη και απορία προκαλεί η τροπολογία που κατέθεσαν 2 βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι είναι και καθηγητές Πανεπιστημίου ( Προκόπης Παυλόπουλος – Θανάσης Γιαννόπουλος ) με την οποία προτείνουν να επιτρέπεται η μετακίνηση μελών ΔΕΠ σε άλλο τμήμα ή σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου.

Η έκπληξη είναι διπλή, αφενός γιατί η τροπολογία κατατίθεται στο Ν/Σ του κ.Σκανδαλίδη ( Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ) για την διαχείριση και προστασία ακινήτων του Υπουργείου Γεωργίας (καμία σχέση με το νομοσχέδιο δηλαδή! ), αφετέρου γιατί η τροπολογία αφορά κυρίως σε καθηγητές Πανεπιστήμιου που βρίσκονται σε νόμιμη αναστολή καθηκόντων!!! Δηλαδή, βουλευτές ( άρθρο 56 του Συντάγματος ), υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, πρόεδροι ΝΠΔΔ ( όλοι αυτοί βρίσκονται σε αναστολή σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ν.4009/11 –νόμος Διαμαντοπούλου ).

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία γίνεται για να …διευκολύνει πράσινους και γαλάζιους βουλευτές που επιθυμούν να μετακινηθούν από σχολή σε σχολή σε πανεπιστήμιο της Αθήνας πριν τις εκλογές του Απριλίου.

Αλήθεια, προλαβαίνουν οι βουλευτές να ασκούν και τα καθηγητικά τους  καθήκοντα την ίδια στιγμή που…πασχίζουν για το καλό του ελληνικού λαού;;

Γεννάται μείζον ηθικό ζήτημα για τον τρόπο νομοθέτησης. Οι βουλευτές που είναι και καθηγητές πανεπιστημίου οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Το ίδιο και ο νέος Υπουργός Παιδείας κ. Μπαμπινιώτης που είναι και καθηγητής πανεπιστημίου……..

kafeneio-gr.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.