Αδήλωτο το εκατομμύριο του Κούβελου

Τελευταία ενημέρωση την 02 Μαρ 2012 — 18:51

Eνδεχόμενες νομικές συνέπειες θα έχει στο μέλλον το ζεύγος Μπακογιάννη – Κούβελου με την υπόθεση με το έμβασμα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων προς το εξωτερικό.

Σύμφωνα με το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών, η συγκεκριμένη τραπεζική κίνηση, αλλά και ο τραπεζικός λογαριασμός όπου κατέληξε, δεν ήταν δηλωμένα στο σχετικό πόθεν έσχες».

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Αδήλωτο το εκατομμύριο του Κούβελου”

  1. Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλοί εκατομμυριούχοι διότι όλα τα εκατομμύρια μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, είναι φυσικό να μην θυμάσαι αν αυτό που δήλωσες το έχεις βγάλει έξω ή το έχεις μέσα στη χώρα. αν όμως η πολιτεία είχε βρει τρόπο να γίνει διαχωρισμός όπως το μαύρα, μίζες κάτω από το τραπέζι, για διευκόλυνση, δεν θα είχε συμβεί ποτέ αυτό το μπέρδεμα.
    Η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει που ο κόσμος θα ξεσηκωθεί και τη ζωή θα διεκδικήσει και στις πλατείες θα χυθεί, αυτοί που στέρησαν το γέλιο αυτοί που κλέψαν τη χαρά θα είναι οι κυνηγημένοι και από τα πόδια κρεμασμένοι.
     

Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.