Όλοι οι πολιτικοί στις παρελάσεις

Οι παρελάσεις όχι μόνον δεν θα ματαιωθούν αλλά και όλα τα μέλη της κυβέρνησης, πιθανότατα δε και ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα παραστούν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας…

Αυτό αποφασίστηκε στην κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή 7 υπουργών. Βασική συνισταμένη της σύσκεψης ήταν ότι δεν είναι δυνατόν οι πολιτικοί να υποχωρήσουν και να κρυφτούν επειδή ένα τμήμα των πολιτών επιθυμεί να χρησιμοποιεί τις παρελάσεις ως βήμα διαμαρτυρίας.

Ετσι, απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες όλες εκείνες οι εισηγήσεις υπηρεσιακών πραγόντων που έκαναν λόγο είτε για ματαίωση, είτε για άλλες μορφές παρελάσεων.

Αυτό που έχει σημασία, τονίστηκε στη σύσκεψη, είναι να τονιστεί ο ενωτικός χαρακτήρας της επετείου και να προστατευθεί η ιστορική μνήμη του Εθνους.

Σημειώθηκε μάλιστα και αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί στην κυβερνητική ανακοίνωση που θα ακολουθήσει η ανάγκη να καταδικαστούν τα φαινόμενα που υποβαθμίζουν τη Δημοκρατία μας με ανακοινώσεις κομμάτων και κοινωνικών φορέων.

Σε ότι αφορά τα πρακτικά μέτρα αποτροπής επεισοδίων η κυβερνητική σύσκεψη δεν ασχολήθηκε με τις λεπτομέρειες του επιχειρησιακού σχεδιασμού, αλλά έμεινε στη γενική αρχή ότι θα υπάρξει επιχειρησιακή ετοιμότητα όπου κριθεί αναγκαίο.

iefimerida.gr

4 σχόλια σχετικά με το “Όλοι οι πολιτικοί στις παρελάσεις”

  1. Τώρα εγώ γιατί προβλέπω ότι θα γίνει της πουτάνας;

    Η κυβέρνηση θα πάει σύσσωμη στο Σύνταγμα, γιατί θέλει στην πραγματικότητα, να στείλει το μήνυμα ότι δεν φοβάται τους πολίτες.

    Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή γύρω από το Σύνταγμα θα είναι αποκλεισμένη από χιλιάδες αστυνομικούς, όπως γίνεται στις δικτατορίες.

    Ε, δεν θέλει πολύ να γίνει το μπαμ.

     

      1. “Της πουτάνας ;”
        Θα πάμε με ή χωρις προφυλακτικά ;
        Ως ερωτευμένοι ή ως συζυγοι ; Πως μας θέλει ο Λουκάς ;  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *