Έξαλλοι οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ και όχι μόνο στην Λάρισα με τις δηλώσεις του κ. Σταϊκούρα

Μόνο ως «Κυριακάτικη εκδρομή» δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή επίσκεψη του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ, βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστου Σταϊκούρα στη Λάρισα, ο οποίος ως κεντρικός ομιλητής στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, «αναγκάστηκε» για περισσότερο από τέσσερις ώρες να δίνει εξηγήσεις στα μέλη της ΝΔ.

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων το έγκυρο larissanet.gr ..

Τέθηκαν αρκετές και σκληρές ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους αλλά και από τους νεολαίους της ΟΝΝΕΔ.

«Πλέον ζούμε με χαρτζιλίκι…» «Η νέα γενιά σήμερα υποφέρει. Πλέον ζούμε με χαρτζιλίκι». Κάποιος είπε πως θ’ αναγκαστούμε να πάμε στο εξωτερικό. Εσείς κ. Σταϊκούρα μας εξηγείτε πως αυτό είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο πάντοτε το εξέταζαν οι νέοι. Σας πληροφορούμε πως και να το θέλαμε τα λεφτά που παίρνουμε δεν θα μας έφταναν ούτε για τα αεροπορικά εισιτήρια» δήλωσε στην τοποθέτησή του ένα μέλος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας.

«Να μαζέψουμε υπογραφές να γυρίσουν πίσω οι 21 βουλευτές…» «Εάν η ΝΔ επιθυμεί την αυτοδυναμία θα πρέπει να κατέβει στις εκλογές ενωμένη. Να μαζέψουμε υπογραφές και να τις καταθέσουμε στο κόμμα, ζητώντας την επιστροφή των διαγραμμένων βουλευτών», ζήτησε άλλο μέλος της ΝΟΔΕ Λάρισας.

Αυτό όμως που έκανε αίσθηση ήταν η απάντηση του κ. Σταϊκούρα στην τοποθέτηση :

“Πλέον καλούμαστε να συντηρήσουμε τα παιδιά μας, όσα απ’ αυτά δεν είναι φυσικά άνεργα. Μπορεί σήμερα ένας νέος να ζήσει με 350 ευρώ; Εσείς οι βουλευτές θα ζούσατε με αυτά τα λεφτά; Δηλαδή τι θέλετε να γίνει, να φύγουν τα νέα παιδιά στο εξωτερικό;» υποστήριξε στέλεχος του κόμματος , πυροδοτώντας νέες εντάσεις στην ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Προσέξτε τι απάντησε ο κ. Σταϊκούρας στο θέμα της ανεργίας και της μετακίνησης των νέων στο εξωτερικό..

Ο κ. Σταϊκούρας σύμφωνα με παρευρισκόμενους, απάντησε ..”Μπορούν να πάνε στο εξωτερικό για δουλειά” !!!

exomatiakaivlepo.blogspot.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *